Casa Pariurilor

Oferta – Program – Loto Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este o agentie de pariuri offline din Romania, care ofera pariorilor de pe teritoriul Romania sansa de a juca offline la pariuri sportive. Aceasta casa de pariuri dispune de agentii in toate judetele din Romania, fiind situate in locul fostelor agentii Astra Sport Bets, ea fiind aceeasi casa de pariuri, dar sub un alt nume.

biletul zilei pariuriLa Casa Pariurilor dispui de o oferta foarte bogata, fiind disponibile foarte multe optiuni de pariuri. Tot aici la Casa Pariurilor puteti paria in primul rand pe fotbal, tenis, baschet, hochei, dar si pe polo, volei, formula 1, moto gp, rugby si multe altele. Cotele oferite de Casa Pariurilor sunt unele foarte bune in comparatie cu celelalte agentii de pariuri offline, insa pentru o pariere in siguranta si sigura, noi va recomandam casele de pariuri sportive online. Fata de Casa Pariurilor, casele de pariuri online va ofera cote mult mai mari, oferta mult mai variata, bonusuri mult mai atractive si bonus la prima depunere.

Site-ul celor de la Casa Pariurilor este unul simplu, foarte usor de navigat, avand in partea stanga tot ce trebuie pentru a creea online biletul dvs de pariuri. Tot pe prima pagina aveti o sectiune in care Casa Pariurilo va ofera in fiecare saptamana, Biletul Saptamanii, acolo unde sunt cele mai inspirate pariuri si cele mai memorabile castiguri. Un bonus oferit de Casa Pariurilor este acela ca incepand cu data de 26.03.2013, revista de clasamente si statistici sportive se ofera gratuit, impreuna cu ziarul Gazeta Sporturilor si cu oferta de pariere, in toate agentiile Casa Pariurilor!

La Casa Pariurilor ai si un bonus pe fiecare bilet pariat, bonusul fiind acordat in functie de numarul de evenimente de pe biletul de joc, conform conditiilor si situatiilor descrise mai jos, exclusiv pentru evenimente sportive. Nu se aplica pariurilor pe curse de caini si pariurilor pe numere extrase la loteriile internationale. Conditia de cota minima: evenimentele de pe bilet care se iau in calcul pentru acordarea bonusului trebuie sa aiba o cota mai mare sau egala cu 1.10. Bonusul este afisat pe biletul de pariere in procente sub forma BONUS INCLUS (XX%). Castigul eventual de pe biletul de pariere are inclus in el bonusul. Acceptarea biletului atrage dupa sine acceptarea valorii bonusului.

Bonusul creste o data cu numarul de evenimente de pe biletul de joc. Pentru 1 eveniment pe bilet se acorda un bonus de 1%, pentru 2 evenimente pe bilet se acorda un bonus de 2%, pentru 3 evenimente pe bilet se acorda un bonus de 3%, … , pentru 15 evenimente pe bilet se acorda un Bonus de 15%, … etc.

La Casa Pariurilor puteti deasemenea paria pe curse de caini si loto. Pariurile pe curse de caini sunt tipurile de pariuri, realizate de catre client pe evenimente constand in curse transmise de catre organizatori – si anume – curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoarele TV instalate special in acest scop in agentie/punct de lucru. Cursele de caini preinregistrate vor rula pe toata durata de desfasurare a programului organizatorului (de exemplu – 288 de curse in 24 de ore), la un interval de 5 minute fiecare. Cursele de caini se pot desfasura cu un numar de 6 (sase) sau 8 (opt) caini. La fiecare cursa de caini participa sase sau opt caini, avand inscrise numerele de concurs de la 1 la 6, respectiv de la 1 la 8.